Waar zijn schoorsteenreinigingslogboeken van gemaakt?

Het bestaat uit organische verbindingen die van nature in brandhout voorkomen. Deze verbindingen hadden in de open haard kunnen branden terwijl het brandhout brandde, maar vanwege de lukraak aard van het verbranden van brandhout verlaat creosoot de vuurhaard zonder daadwerkelijk op te branden. schoorsteenvegende logboeken helpen uw schoorsteen op te ruimen en creosoot te verwijderen. Deze boomstammen kunnen ook worden aangeduid als een creosoot veeglogboek, een schoorsteenveeglog, een creosootblok, of een creosootreinigingslogboek.

Om te begrijpen hoe creosootlogboeken werken, moet u weten over creosoot. Creosoot, een bijproduct van houtverbranding, is meestal gemaakt van teer. Wanneer houtblokken branden, bevat de rook creosoot. De rook gaat omhoog en raakt koude lucht wanneer de creosoot stevig wordt en aan je schoorsteen blijft kleven.

Schoorsteenvegers of creosoot vegende boomstammen moeten die dikke laag grungy creosoot losmaken die achterblijft na een houtbrand. Het verandert het in een schilferige en gemakkelijk te reinigen laag die gewoon kan worden afgeschraapt, zodat huiseigenaren geen uren hoeven te besteden aan het proberen de dikke creosootresten uit het rookkanaal van de haard te wrikken. Creosoot reinigingslogboeken zijn een speciaal samengestelde verbinding die chemicaliën en andere additieven bevat om de opbouw van creosoot in de schoorsteen te helpen verminderen. Ze zijn speciaal vervaardigd voor gebruik in houtgestookte haarden en houtkachels.

Schoorsteenbranden, meestal veroorzaakt door een vuile schoorsteen, krijgen niet de zuurstof die nodig is om explosief te verbranden zoals een huisbrand. Het eerste dat u moet doen, is ervoor zorgen dat uw huis veilig is en klaar is voor het verbranden van een creosootveegblok. Als uw rookkanaal te groot en lang is, is de kans groot dat de rook van de open haard langer dan normaal in de schoorsteen blijft hangen (ook wel verblijftijd genoemd). Als het gaat om professioneel vegen en inspecteren van schoorstenen, is Vertical Chimney Care het meest vertrouwde bedrijf in Chicago en buitenwijken.

Creosoot is een zeer brandbare verbinding die ontstaat wanneer u hout of brandhout verbrandt in een open haard, houtkachel of open haard. Voordat u uw veegblok aansteekt, is het een goed idee om uw open haard voor te bereiden door eerst een houtvuur te verbranden. Wanneer dit gebeurt, vangt het rook en koolmonoxide op in de schoorsteen en dwingt het terug naar je huis. schoorsteenreinigingslogboeken kunnen helpen het roet los te maken, maar een schoorsteenveger kan ervoor zorgen dat uw schoorsteen vrij is van die opbouw.

Een Creosoot Sweeping Log (CSL) bevat mineralen die actief helpen om de creosoot en teer uit te drogen, wat vervolgens het risico op brand vermindert en de huiseigenaar nog steeds in staat stelt om tijdens het reinigingsproces te genieten van de voordelen van hun vuur. De derde fase is wanneer de creosoot in een glazuur verandert en je de schoorsteenvoering moet vervangen om van alles af te komen. Hoewel creosoot veegstammen effectief kunnen worden gebruikt in open haarden die hout gebruiken, kunnen ze niet worden gebruikt in open haarden op aardgas of propaan, omdat ze een houtgestookte open haard nodig hebben. Creosootreinigingslogboeken zijn een speciaal samengestelde verbinding die chemicaliën en andere additieven bevat om de opbouw van creosoot in de schoorsteen te helpen verminderen.

De grootste reden waarom CSL veel wordt gebruikt, is dat de gebruiker alleen de houtblokken moet uitpakken en in een verlichte open haard moet plaatsen. Het blijft zich ophopen bij elke brandende stam en wordt een dikke, teerachtige, licht ontvlambare stof in overmatige hoeveelheden. Washington Public Fire Educators wijzen erop dat het proces waardoor schoorsteenreinigingslogboeken verbranden de kans op branden kan vergroten. Verwacht dat uw professionele veegmachine een grondige inspectie uitvoert en uw schoorsteen schoonmaakt op een manier die uw huis veilig maakt voor een gezellige brand- of kookervaring.