Waar schoorsteenvegers dansten in Mary Poppins?

CodyCross slaagt er nog steeds in om ieders verwachtingen te overtreffen. Het opmerkelijke woord trivia-spel is. We hebben 1 Antwoord (s) gevonden voor de Clue „Where schoorsteenvegers dansten in Mary Poppins”. Probeer enkele letters te vinden, zodat u gemakkelijker uw oplossing kunt vinden.

Als je nog een antwoord hebt, zou het aardig van je zijn om het toe te voegen aan ons kruiswoordraadselwoordenboek. Hier zijn de antwoorden op CodyCross Waar schoorsteenvegers dansten in Mary Poppins. Als je hulp nodig hebt met een specifieke puzzel, laat dan hieronder je reactie achter. Where Chimney Sweeps Danced In Mary Poppins Answer for CodyCross Greece Group 672 Puzzle 2.Nadat Mary danst, blijven de Chimney Sweeps helemaal dansen op de daken en dansen ze helemaal op de schoorstenen.

Schoorsteenvegers Achtergrondinformatie Speelfilms Mary Poppins Televisieprogramma"s The Wonderful Spring of Mickey Mouse (cameo) Parkattracties The Great Movie RideMickey's Soundsational ParadeDisney"s Believe Group-informatie Leden Verschillende naamloze schoorsteenvegers Home London Status Actieve bron. Daarnaast wordt deze versie van het nummer gezongen om Jane en Michael te laten zien dat schoorsteenvegers ook beschermengelen zijn. Het wordt gezongen door Bert, de schoorsteenveger (Dick Van Dyke) en de andere schoorsteenvegers op de daken van Londen. De schoorsteenvegers, zoals hun namen al suggereren, zijn een groep schoorsteenvegers die Bert, Mary Poppins, Jane en Michael tegenkomen op de daken van Londen.

Binnacle gebruikt hun kanon om vuurwerk te lanceren dat hen verwart voor indringers, waardoor de schoorsteenvegers zich verspreiden. Mary vertelt Bert vervolgens dat hij zijn vrienden moet vertellen dat ze nu moeten vertrekken, wat hij doet door te fluiten waarop de schoorsteenvegers ineens het huis helemaal verlaten. Binnacle laadt vervolgens naar explosieven om ze weg te jagen, net zoals de schoorsteenvegers reageren op de explosie van het kanon en het vuurwerk ontwijken. Binnacle ziet de schoorsteenvegers van een afstand, verwarren ze voor indringers waaraan Boom Binnacle aanbiedt om het kanon te laden met dynamiet en vuurwerk om ze af te schrikken.

Het muzikale nummer Step in Time met de Chimney Sweeps erin bleek de meest geavanceerde scène te zijn, omdat Bert danste met talloze acteurs op de set. De schoorsteenvegers zijn te zien tijdens het deel waar Mary Poppins, Bert, Jane en Michael de daken bereiken via de onderkant van de open haard, waar tijdens het verkennen, de vier verschillende van hen tegenkomen die samen naar buiten komen, waar Bert blij is zijn vrienden te zien waar ze deelnemen aan de film 's memorabele muzieknummer, Step in Time. Ze dansen constant met Bert tijdens het muzikale nummer Step in Time, waar ze dansen met Bert, Mary Poppins, Jane en Michael Banks gedurende de hele reeks. Terwijl ze helemaal gelukkig dansen, zingen ze samen in koor en terwijl ze voortdurend dansen op de daken terwijl Mary, Jane en Michael kijken naar de Chimney Sweeps die door het hele nummer dansen.

Hoewel ze niet rechtstreeks in de film te zien zijn, tonen de Lamplighters onder leiding van Jack een eerbetoon aan de schoorsteenvegers uit de originele film. Terwijl de schoorsteenvegers het huis verlaten, rennen ze langs Cherry Tree Lane langs de agent die merkt dat ze over de straat rennen.