Kunnen schoorsteenvegers werken tijdens lockdown?

Sommige van deze mensen zullen dat ook doen. Een schoorsteenveegklus omvat nabijheid en nauw contact met meerdere nieuwe of verschillende klanten per dag. Sommige van deze mensen zullen ofwel het covid-virus hebben, zullen ouder of ziek zijn en kunnen een verhoogd risico lopen op de infectie. Een schoorsteenveger komt bij u thuis met een reeks gereedschappen, waaronder valdoeken, borstels met lange steel, ladders en schijnwerpers.

Ze kunnen ook videoapparatuur meenemen als een controle van niveau 2 of niveau 3 vereist is. Deze inspecties worden vaak uitgevoerd na een inspectie van niveau 1 als de schoorsteenveger waarschuwingsindicatoren ontdekt voor mogelijke schade in de schoorsteen. Hoewel lockdown nummer 2 zojuist is aangekondigd, is het nog steeds belangrijk dat mensen hun schoorsteen laten vegen om mogelijk fatale schoorsteenbranden te voorkomen. Daartoe zal ProSweep in deze periode nog steeds blijven werken, omdat ik van mening ben dat als beide partijen voldoen aan Bent u op verlof of werkt u vanuit huis vanwege het virus? Waarom zou u dit niet een kans maken om uw schoorsteen eerder te laten vegen dan normaal hout, profiteer van de extra tijd thuis om uw Covid-19 Secure Chimney Sweep van ProSweep te boeken.

Ze nemen ook extra voorzorgsmaatregelen, zoals het ventileren van de kamer waarin ze werken, nieuwe stofvellen voor elke klus die ze bijwonen en het ontsmetten van brandomgevingen zodra ze de sweep hebben voltooid. Daarom kunnen alleen veegmachines met een vergunning voor afvaldragers voor gevaarlijke materialen afval van het adres van de klant verwijderen. Ja, ik heb ongeveer 2 meter vierkante vellen (dubbele lakens) voor de open haard om mijn veegapparatuur op te plaatsen. Als gevolg hiervan adviseerde de National Fire Protection Association u om uw schoorsteen minstens één keer per jaar te laten onderzoeken en reinigen.

Het is belangrijk dat mensen een goedgekeurde schoorsteenveger gebruiken en The National Association of Chimney Sweeps is een handige website voor het vinden van lokale schoorsteenvegers. De reactie was uitstekend en professionele sweeps lopen voorop op het gebied van veilig werken in woningen. Mogelijk hebt u een luchtdrukzone rond de schoorsteen wanneer de wind in een bepaalde richting waait of de ventilatie in de kamer onvoldoende is. Chimcare biedt kosteneffectieve en betrouwbare vervanging van schoorsteendempers door ervaren professionals.

Elk jaar veroorzaken verstopte schoorstenen en defecte haardcomponenten dodelijke huisbranden en koolmonoxidevergiftiging in honderden huishoudens. Schoorsteenveger maart Een schoorsteenveger staat in maart misschien niet hoog op uw prioriteitenlijst, maar schoorsteenbranden zijn nog steeds een mogelijkheid als u uw schoorsteen de afgelopen 12 maanden niet hebt laten vegen. Onder voorbehoud van lange periodes van variërende temperaturen en andere barre weersomstandigheden, is de schoorsteenkap of demper gevoelig voor beschadiging. Professionele schoorsteenvegers, zoals de onze, verspreiden altijd kleding op de vloer rond de open haard om as, creosootfragmenten of ander materiaal op te vangen dat door de schoorsteen kan vallen.