Gietijzeren bakovendeur 0215

vorige | artikel 2 van 5 | volgende
Gietijzeren bakovendeur 0215 prijs: 580,-
artikelnummer: 0215
levertijd: momenteel niet leverbaar

inbouwmaten
buitenmaten
materiaal
kleur
gewicht
440 x 205/155 mm
520 x 295/215 mm
gietijzer
zwart, geëmailleerd
10,5 kg

Gietijzeren bakovendeur 0215, met glas

Deze Finse bakovendeur, geschikt voor dagelijks gebruik, is gemaakt om een gemetselde bakoven af te sluiten. Bakovens worden vaak geïntegreerd in onze fornuizen en gemetselde houtkachels, maar deze bakovendeur is ook geschikt om in speksteenkachels, finovens, accukachels en tigchelkachels te monteren.

Met de in de deur geintegreerde luchtsluis is de luchttoevoer naar het houtvuur in de bakkamer te regelen.

Deze kwaliteits bakovendeur is vervaardigd uit gietijzer en heeft een handvat. De deur is zowel links- als rechtssluitend te monteren. Het keramische geharde glas biedt de mogelijkheid tot inspectie van zowel het vuur als het bakproduct.

De ovendeur kan probleemloos in de kachel, pizzaoven of broodoven worden gemonteerd met behulp van een montageplaat. Voor bakovendeur 0215 is dat montageplaat 5633. Zie Montageplaten en inbouwframes voor meer informatie.

Bakovendeur 0214 bestaat uit bakovendeur 0215 met een reeds gemonteerd montageplaat.

Vuurmeesters levert ook alle benodigde bakoven-accessoires zoals vaste en losse thermometers, pizzascheppen, ovenhandschoenen en veegborstels. Kijk voor meer informatie in artikelgroep Accessoires.


Wegens grote kans op beschadiging wordt dit product niet per post verstuurd. Dit kwetsbare product dient, zoals op home is te lezen, in onze toonzaal in Diepenheim te worden opgehaald.