Gietijzeren bakovendeur 0214

vorige | artikel 1 van 5 | volgende
Gietijzeren bakovendeur 0214 prijs: 600,-
artikelnummer: 0214
levertijd: momenteel niet leverbaar

inbouwmaten
buitenmaten
materiaal
kleur
gewicht
410 x 230/180 mm
600 x 445 mm
gietijzer
zwart, geëmailleerd
16 kg

Gietijzeren bakovendeur 0214, met glas en achterliggend frame

Deze Finse bakovendeur, geschikt voor dagelijks gebruik, is gemaakt om een gemetselde bakoven af te sluiten. Bakovens worden vaak geïntegreerd in onze fornuizen en gemetselde houtkachels. Met de luchtsluis is de luchttoevoer naar het houtvuur in de bakkamer te regelen.

Deze kwaliteits bakovendeur is vervaardigd uit gietijzer en heeft een handvat. De deur is zowel links- als rechtssluitend te monteren. Het keramische geharde glas biedt de mogelijkheid tot inspectie van zowel het vuur als het bakproduct.

De ovendeur kan probleemloos in de kachel, pizzaoven of broodoven worden gemonteerd met behulp van het reeds gemonteerde achterliggend frame en is hierdoor onze favoriet.

Vuurmeesters levert ook alle benodigde bakoven-accessoires zoals vaste en losse thermometers, pizzascheppen, ovenhandschoenen en veegborstels. Kijk voor meer informatie in artikelgroep Accessoires.


Wegens grote kans op beschadiging wordt dit product niet per post verstuurd. Dit kwetsbare product dient, zoals op home is te lezen, in onze toonzaal in Diepenheim te worden opgehaald.