Gietijzeren bakovendeur 0230 H, antraciet

vorige | artikel 4 van 5 | volgende
Gietijzeren bakovendeur 0230 H, antraciet prijs: 175,-
artikelnummer: 0230
levertijd: momenteel niet leverbaar

inbouwmaten
buitenmaten
materiaal
kleur
gewicht
410 x 205/170 mm
490 x 280/235 mm
gietijzer
antraciet
12 kg

Gietijzeren bakovendeur 0230 H in de kleur antraciet, met glas

Deze Finse bakovendeur, geschikt voor dagelijks gebruik, is gemaakt om een gemetselde bakoven af te sluiten. Bakovens worden vaak geïntegreerd in onze met hout gestookte fornuizen en gemetselde houtkachels. Deze antracietkleurige bakovendeur kan probleemloos in een kachel, pizzaoven of broodoven gemonteerd worden met behulp van een montageplaat. Voor bakovendeur 0230 is dat montageplaat 5634.

Deze kwaliteits bakovendeur is vervaardigd uit gietijzer en heeft een handvat. Het keramisch geharde glas biedt de mogelijkheid tot inspectie van zowel het vuur als het bakproduct.

Deze deur is niet voorzien van een luchttoevoer. De lucht die nodig is voor het vuur in de bakoven dient dus via een andere opening voorzien te worden. Ook kan de deur tijdens het stoken op een kier staan zodat op die manier luchtoevoer mogelijk is.

Vanzelfsprekend is deze bakovendeur geschikt voor montage in een zogenaamde white oven.


Wegens grote kans op beschadiging wordt dit product niet per post verstuurd. Dit kwetsbare product dient, zoals op home is te lezen, in onze toonzaal in Diepenheim te worden opgehaald.